Getting started with Reason on M1 Mac?

For current or would-be users of Apple Mac computers, with answers to many FAQs.

Moderator: Moderators

Post Reply

Getting started with Reason on M1 Mac?

Post by Arpangel »

My Air M1 is fine, got all my software loaded and working, except, Reason.
I have Reason 8, on two other computers, and I’ve used up my licenses.
It seems, the only way I can get it on this new Mac is to buy Reason 12 at £400 plus :(
There must be a way around this, I paid a lot of money for Reason 8, and now it’s useless on my laptop.
User avatar
Arpangel
Jedi Poster
Posts: 11600 Joined: Sat Jul 12, 2003 12:00 am
That’s another thing

Re: Getting started with Reason on M1 Mac?

Post by Chromeman »

I had the same issue. No way around it, Reason 10.4.1 or earlier are not compatible. You can upgrade to 12 for £199 - check the website.
Chromeman
Regular
Posts: 190 Joined: Mon Mar 31, 2014 12:00 am

Re: Getting started with Reason on M1 Mac?

Post by Arpangel »

Chromeman wrote: Mon Jul 04, 2022 1:40 pm I had the same issue. No way around it, Reason 10.4.1 or earlier are not compatible. You can upgrade to 12 for £199 - check the website.

Thanks very much, I’ll have a look, do you know if my licenses will start afresh if I upgrade?
User avatar
Arpangel
Jedi Poster
Posts: 11600 Joined: Sat Jul 12, 2003 12:00 am
That’s another thing
Post Reply